Marko Trans Sp. z o.o. to renomowany serwis samochodowy z siedzibą w Tychach, który oferuje kompleksowe usługi w zakresie naprawy i serwisowania samochodów osobowych oraz dostawczych. Nasza firma działa od poniedziałku do piątku w godzinach 8:00 -... 16:00, zapewniając profesjonalną obsługę oraz szybkie terminy realizacji. W naszym warsztacie wykonujemy przeglądy techniczne, diagnostykę komputerową oraz wszelkie naprawy, które są niezbędne do utrzymania pojazdu w doskonałym stanie technicznym.
W trosce o komfort naszych klientów, oferujemy również usługi transportowe, w tym wynajem 9-osobowego busa. Dzięki temu, nawet gdy Twój samochód jest w naprawie, możesz swobodnie poruszać się po mieście. Nasza flota pojazdów jest gotowa do szybkiego przewozu części samochodowych na terenie całej Unii Europejskiej, co pozwala nam na sprawne i efektywne działanie.
Zespół Marko Serwis to doświadczeni mechanicy, którzy nieustannie podnoszą swoje kwalifikacje, aby sprostać rosnącym wymaganiom branży motoryzacyjnej. Dzięki nowoczesnemu wyposażeniu oraz zaawansowanej diagnostyce komputerowej, jesteśmy w stanie szybko zidentyfikować i usunąć usterki, co przekłada się na zadowolenie naszych klientów. Zapraszamy do skorzystania z naszych usług i przekonania się o wysokiej jakości obsługi, jaką oferujemy.