Witamy w szkole Angielski w Pracy, gdzie oferujemy kursy angielskiego online, które pomagają dorosłym przełamać blokadę językową i mówić pewnie w każdej sytuacji. Nasze zajęcia są dostosowane do indywidualnych potrzeb uczestników, co pozwala na... skuteczną naukę zarówno w grupach, jak i w formie indywidualnej. Dzięki elastycznym terminom i różnorodnym metodom nauczania, każdy może znaleźć coś dla siebie. Nasza oferta obejmuje kursy od podstaw, angielski biznesowy, a także przygotowanie do egzaminów APTIS ESOL i TOEIC.
Nasza metoda nauczania opiera się na trzech filarach: poprawności komunikacji, skutecznym procesie zapamiętywania oraz personalizacji nauczania. Uczymy, jak mówić naturalnie i z sensem, eliminując stres związany z używaniem języka angielskiego. Po kilku tygodniach nauki z nami, uczestnicy zaczynają mówić płynniej i z większą pewnością siebie, co przekłada się na lepsze wyniki w pracy i codziennych sytuacjach.
Dzięki nowoczesnym technologiom i różnorodnym materiałom, nasze lekcje są interaktywne i angażujące. Uczestnicy mają dostęp do e-booków, quizów oraz aplikacji do nauki słówek, co sprawia, że nauka staje się przyjemnością. Nasza szkoła jest również oficjalnym ośrodkiem egzaminacyjnym British Council, co daje możliwość bezpośredniego przystąpienia do egzaminów językowych.