Serwis komputerowy MasterLaptop w Bia艂ymstoku oferuje kompleksowe us艂ugi naprawy komputer贸w, laptop贸w oraz telefon贸w. Nasza oferta obejmuje zar贸wno proste naprawy, jak i skomplikowane us艂ugi, takie jak lutowanie uk艂ad贸w czy wymiana matryc. Dzi臋ki... do艣wiadczeniu i profesjonalnemu podej艣ciu, jeste艣my w stanie rozwi膮za膰 wszelkie problemy z elektronik膮, zapewniaj膮c jednocze艣nie gwarancj臋 na wykonane us艂ugi. Nasz serwis dzia艂a codziennie, co pozwala na elastyczne dostosowanie si臋 do potrzeb klient贸w.
W ramach naszych us艂ug oferujemy r贸wnie偶 dojazd serwisanta do klienta, co jest szczeg贸lnie wygodne dla os贸b, kt贸re nie mog膮 odwiedzi膰 naszego punktu. W przypadku awarii sprz臋tu, nasi specjali艣ci przeprowadzaj膮 diagnostyk臋, kt贸ra jest bezp艂atna w przypadku zlecenia naprawy. Oferujemy tak偶e us艂ugi dla firm, w tym obs艂ug臋 abonamentow膮 oraz wynajem laptop贸w na czas naprawy. Naszym celem jest zapewnienie jak najwy偶szej jako艣ci us艂ug oraz satysfakcji klient贸w.
Dzi臋ki zastosowaniu oryginalnych podzespo艂贸w oraz wysokiej jako艣ci zamiennik贸w, mo偶emy udziela膰 d艂ugoterminowej gwarancji na wszystkie rodzaje wykonanych prac. Regularna konserwacja sprz臋tu, w tym czyszczenie uk艂ad贸w ch艂odzenia oraz modernizacja, pozwala na d艂u偶sze u偶ytkowanie urz膮dze艅 i ich lepsz膮 wydajno艣膰. Zapraszamy do skorzystania z naszych us艂ug i przekonania si臋 o jako艣ci naszej pracy.
Rozwijaj swoj膮 firm臋 ju偶 teraz, przejmuj膮c profil firmy, aby uzyska膰 pe艂n膮 kontrol臋 nad informacjami o firmie i odblokowa膰 pot臋偶ne narz臋dzia do kontaktu z klientami.
Korzy艣ci z przej臋cia profilu:
Odpowiadaj bezpo艣rednio na opinie klient贸w
Uzyskaj dost臋p do analiz i informacji o klientach
Zg艂oszenie do ProvenExpert
Zapewnienie jako艣ci jest dla ProvenExpert najwy偶szym priorytetem, przy 艣cis艂ym przestrzeganiu warunk贸w u偶ytkowania i wytycznych oceniania.
Je艣li mimo wszystko uwa偶asz, 偶e dosz艂o do naruszenia postanowie艅, masz prawo zg艂osi膰 to za po艣rednictwem poni偶szego formularza kontaktowego do zespo艂u ds. zapewniania jako艣ci ProvenExpert w celu sprawdzenia.
E-mail do oceniaj膮cego
Ta recenzja zosta艂a ju偶 opublikowana na stronie . Ponowne opublikowanie mo偶e spowodowa膰 duplikacj臋.
Kontynuowa膰?