MCS – Matt Car Service to warsztat samochodowy z siedzibą w Oleśnicy, który oferuje szeroki zakres usług związanych z naprawą i serwisowaniem pojazdów. Nasza oferta obejmuje wymiany eksploatacyjne, serwis klimatyzacji oraz serwis opon. Jesteśmy... zespołem doświadczonych mechaników, którzy dbają o to, aby każdy samochód opuszczający nasz warsztat był w pełni sprawny i bezpieczny na drodze.
Wymiany eksploatacyjne to kluczowy element naszej działalności. Regularne przeglądy i wymiany części eksploatacyjnych są niezbędne do utrzymania pojazdu w dobrym stanie. Oferujemy kompleksowe usługi, które obejmują wymianę oleju, filtrów oraz innych istotnych elementów, które wpływają na wydajność i bezpieczeństwo jazdy.
Serwis klimatyzacji to kolejna z naszych specjalności. Dbamy o to, aby systemy klimatyzacyjne w pojazdach działały sprawnie, co jest szczególnie ważne w upalne dni. Nasze usługi obejmują napełnianie, odgrzybianie oraz naprawę układów klimatyzacyjnych, co zapewnia komfort podróży.
Dodatkowo, oferujemy serwis opon, który obejmuje wymianę, naprawę oraz sezonowe przechowywanie opon. Dzięki naszym usługom, klienci mogą być pewni, że ich pojazdy są odpowiednio przygotowane do zmieniających się warunków atmosferycznych.