Firma MAWO, założona w 1990 roku, specjalizuje się w produkcji opakowań foliowych, w tym worków z folii LDPE i BOPP. Oferujemy szeroki asortyment produktów, które są dostosowane do indywidualnych potrzeb naszych klientów. Nasze worki dostępne są w... różnych rozmiarach i grubościach, co pozwala na ich wszechstronne zastosowanie w różnych branżach. Dbamy o jakość naszych wyrobów, co potwierdzają liczne pozytywne opinie naszych klientów.
W ofercie MAWO znajdują się nie tylko worki foliowe, ale także naczynia jednorazowe, folie ochronne oraz produkty sanitarne. Nasze naczynia jednorazowe, takie jak kubki, kieliszki i pojemniki, są idealne do gastronomii i różnego rodzaju imprez. Oferujemy również folie bąbelkowe, stretch oraz malarskie, które znajdują zastosowanie w pakowaniu i ochronie towarów. Nasze produkty sanitarne, w tym ręczniki papierowe i rękawice, są niezbędne w wielu branżach.
Zespół MAWO stawia na elastyczność i terminowość realizacji zamówień, co sprawia, że jesteśmy w stanie sprostać wymaganiom zarówno małych, jak i dużych przedsiębiorstw. Nasza oferta jest kompleksowa, co pozwala na zaopatrzenie klientów w różnorodne produkty foliowe i jednorazowe, które spełniają najwyższe standardy jakości.