Max Reklama to agencja reklamowa z siedzibą w Zielonej Górze, która od 1999 roku dostarcza skuteczne rozwiązania reklamowe. Nasza misja polega na wspieraniu klientów w rozwoju ich biznesów poprzez kreatywne projekty, wysokiej jakości wydruki oraz... efektywną ekspozycję reklam. Jesteśmy zespołem profesjonalistów, którzy nieustannie śledzą zmiany w branży, co pozwala nam utrzymać pozycję lidera na rynku.
Specjalizujemy się w oklejaniu pojazdów, ale nasza oferta obejmuje również wykonanie i montaż konstrukcji reklamowych. Posiadamy własną drukarnię wielkoformatową, co pozwala nam na obniżenie kosztów produkcji oraz skrócenie czasu realizacji. Nasz zespół składa się z utalentowanych grafików, którzy dbają o to, aby każda realizacja była zgodna z oczekiwaniami klientów.
Jakość naszych usług jest dla nas priorytetem. Dzięki nowoczesnemu sprzętowi oraz wysokiej jakości materiałom drukarskim, z naszej drukarni wychodzą prace, które spełniają najwyższe standardy. Współpracujemy z wieloma klientami indywidualnymi oraz agencjami, co potwierdza nasze doświadczenie i profesjonalizm. Długotrwałe relacje z klientami oraz ich rekomendacje są dla nas najlepszym dowodem na skuteczność naszych działań.