Mazury Invest to biuro nieruchomości z siedzibą w Szczytnie, które od 2009 roku oferuje kompleksowe wsparcie w obrocie nieruchomościami. Nasza oferta obejmuje sprzedaż, kupno oraz wynajem mieszkań, domów, działek i domków letniskowych. Dzięki... wieloletniemu doświadczeniu i znajomości lokalnego rynku, jesteśmy w stanie zapewnić naszym klientom profesjonalne doradztwo oraz rzetelną wycenę nieruchomości. Nasze działania marketingowe są skuteczne i przyspieszają proces transakcji, co czyni naszą ofertę wyjątkową na tle konkurencji.
W ramach naszych usług oferujemy również profesjonalne sesje zdjęciowe, które są kluczowe dla atrakcyjności oferty. Wysokiej jakości zdjęcia, w tym z drona, przyciągają uwagę potencjalnych nabywców i zwiększają szanse na szybką sprzedaż. Dodatkowo, zajmujemy się sporządzaniem świadectw charakterystyki energetycznej, co jest niezbędne przy sprzedaży i wynajmie nieruchomości. Nasza wycena opiera się na analizie rzeczywistych transakcji, co pozwala klientom podejmować świadome decyzje.
Oferujemy także doradztwo kredytowe, które ułatwia klientom uzyskanie najlepszych ofert kredytów hipotecznych. Nasz zespół specjalistów przeprowadza klientów przez wszystkie formalności, co sprawia, że cały proces jest prostszy i bezpieczniejszy. Dodatkowo, zajmujemy się skupem nieruchomości, co pozwala na szybkie uwolnienie środków, niezależnie od stanu technicznego czy prawnego nieruchomości.