Jesteśmy polskim producentem rozwiązań reklamowych z ponad 25-letnim doświadczeniem na rynku. Nasza firma, Media Sp. z o.o., powstała z potrzeby tworzenia produktów, które nie tylko przyciągają uwagę, ale także są przyjazne dla środowiska. W ciągu
lat przekształciliśmy się z agencji reklamowej w producenta ekologicznych gadżetów reklamowych, co było odpowiedzią na rosnące potrzeby rynku oraz dbałość o naszą planetę. Nasza misja to nie tylko dostarczanie wysokiej jakości produktów, ale także budowanie trwałych relacji z klientami opartych na zaufaniu i wspólnych wartościach.
W Media stawiamy na zrównoważony rozwój i innowacyjne podejście do produkcji. Nasze procesy produkcyjne są oparte na ekologicznych rozwiązaniach, a materiały, które wykorzystujemy, pochodzą z recyklingu. Posiadamy własną szwalnię, gdzie powstają unikalne produkty, a także zespół kreatywny, który pomaga w projektowaniu personalizowanych gadżetów reklamowych. Dzięki temu możemy dostarczać naszym klientom nie tylko produkty, ale także wartościowe doświadczenia reklamowe.
Nasze marki, Greenverta i Bagvert, oferują szeroki asortyment funkcjonalnych produktów reklamowych, które można dostosować do indywidualnych potrzeb. Jesteśmy przekonani, że reklama może być skuteczna i odpowiedzialna jednocześnie, dlatego nieustannie rozwijamy naszą ofertę, aby sprostać oczekiwaniom agencji reklamowych oraz retailerów na całym świecie.