Medical Fit to miejsce, gdzie fizjoterapia i rehabilitacja sportowa łączą się z indywidualnym podejściem do pacjenta. Nasz zespół, kierowany przez Tomasza Piętkę, magistra fizjoterapii i doświadczonego terapeutę manualnego, oferuje kompleksowe
usługi w zakresie rehabilitacji schorzeń układu mięśniowo-szkieletowego. Dzięki ponad 14-letniemu doświadczeniu oraz licznym kursom, jesteśmy w stanie dostosować nasze metody do potrzeb każdego pacjenta. Wykorzystujemy różnorodne techniki, takie jak terapia manualna, PNF, kinesiotaping oraz nowoczesne zabiegi fizykalne, w tym terapię TECAR i fale uderzeniowe.
Nasza oferta obejmuje również treningi personalne, które są dostosowane do indywidualnych celów i potrzeb klientów. W naszym studio w Rudzie Śląskiej stawiamy na przyjazną atmosferę, w której każdy może skupić się na swoim rozwoju. Niezależnie od tego, czy chcesz zwiększyć siłę, poprawić kondycję, czy zredukować wagę, nasz zespół pomoże Ci osiągnąć zamierzone cele. Oferujemy także innowacyjne zabiegi kosmetyczne i odchudzające, takie jak kriolipoliza i mechaniczna kompresoterapia, które wspierają procesy regeneracyjne organizmu.
W Medical Fit wierzymy, że każda osoba jest wyjątkowa, dlatego nasze podejście do rehabilitacji i treningu jest zawsze indywidualne. Naszym celem jest nie tylko poprawa zdrowia, ale także zwiększenie jakości życia naszych pacjentów. Dzięki zaawansowanym metodom i profesjonalnej obsłudze, jesteśmy w stanie zapewnić skuteczną pomoc w powrocie do pełnej sprawności.