MEGA DRUKARNIA to firma z Bełchatowa, która działa w branży reklamy wizualnej od ponad 5 lat. Specjalizujemy się w druku wielkoformatowym, oferując szeroki asortyment produktów, takich jak banery, billboardy, siatki mesh, tablice oraz plakaty.
Nasza oferta obejmuje również druk offsetowy, w tym wizytówki, ulotki, teczki ofertowe oraz katalogi. Dzięki nowoczesnemu parkowi maszynowemu jesteśmy w stanie realizować zlecenia w krótkim czasie, co czyni naszą drukarnię atrakcyjnym partnerem dla klientów z całej Polski oraz zagranicy.
W odpowiedzi na potrzeby rynku, wprowadzamy do naszej oferty nowe produkty, takie jak nowoczesne obrazy drukowane na płótnie. Każdy obraz jest wykonywany na indywidualne zamówienie, co pozwala na dostosowanie do oczekiwań klientów. Nasza drukarnia dysponuje maszynami do druku cyfrowego oraz solwentowego, co umożliwia nam realizację wydruków o wysokiej jakości na różnych podłożach.
Nasze atuty to jakość, terminowość oraz konkurencyjne ceny. Oferujemy kompleksową obsługę, począwszy od etapu projektowania, aż po instalację gotowych produktów. Zespół MEGA DRUKARNI jest zawsze gotowy do współpracy i dostosowania oferty do indywidualnych potrzeb każdego klienta. Zapraszamy do skorzystania z naszych usług i dołączenia do grona zadowolonych klientów.