Firma Mega-Instal Koszalin Sp. z o.o. specjalizuje się w kompleksowej obsłudze klientów w zakresie instalacji elektrycznych i teletechnicznych. Działamy na rynku od 2001 roku, a od 2021 roku funkcjonujemy jako spółka z ograniczoną... odpowiedzialnością. Nasza siedziba znajduje się w Koszalinie przy ul. Odrodzenia 2B. Naszą misją jest dostarczanie najwyższej jakości usług, które są oparte na innowacyjnych rozwiązaniach technologicznych. Zobowiązujemy się do zapewnienia bezpiecznych, efektywnych i spersonalizowanych instalacji, które spełniają indywidualne potrzeby naszych klientów.
Nasza wizja to bycie lokalnym liderem w branży instalacji elektrycznych w regionie Koszalina. Chcemy być postrzegani jako innowacyjna i elastyczna firma, zorientowana na klienta. Dążymy do dostarczania kompleksowych rozwiązań elektrycznych, które przyczyniają się do rozwoju lokalnej społeczności poprzez tworzenie miejsc pracy oraz udział w projektach społecznych. W naszej ofercie znajdują się instalacje elektryczne, teletechniczne oraz prefabrykacja rozdzielnic.
W Mega-Instal stawiamy na doświadczoną i wykwalifikowaną kadrę, która zapewnia optymalne i funkcjonalne rozwiązania. Dbamy o zgodność z najnowszymi normami i przepisami, a także o efektywność energetyczną naszych instalacji. Naszym celem jest zadowolenie klienta oraz dostosowanie usług do jego potrzeb.