Odzyskiwanie danych to nasza specjalność, a doświadczenie zdobyte przez lata pozwala nam skutecznie przywracać utracone pliki z różnych nośników. Niezależnie od tego, czy chodzi o dyski twarde, urządzenia mobilne, serwery czy macierze RAID, nasz
zespół ekspertów jest w stanie poradzić sobie z każdym rodzajem uszkodzenia. Oferujemy kompleksowe usługi, które obejmują zarówno odzyskiwanie danych, jak i ich kasowanie, co zapewnia pełną poufność i bezpieczeństwo. Nasze laboratorium dysponuje nowoczesnym sprzętem oraz oprogramowaniem, co pozwala na skuteczne działanie w trudnych warunkach.
W przypadku awarii, nasi klienci mogą liczyć na całodobową pomoc oraz bezpłatną analizę problemu. Przed przystąpieniem do odzyskiwania danych, dokładnie badamy uszkodzenia i przedstawiamy koncepcję rozwiązania oraz kalkulację kosztów. Dzięki temu klienci mają pełną świadomość, co do dalszych kroków oraz związanych z nimi wydatków. Nasze usługi są dostępne dla klientów indywidualnych oraz firm, w tym dla dużych korporacji, które zaufali nam w kwestii ochrony swoich danych.
Zajmujemy się również informatyką śledczą, co pozwala na zbieranie i analizowanie danych w kontekście przestępstw czy nadużyć. Nasze doświadczenie oraz profesjonalizm sprawiają, że jesteśmy w stanie sprostać nawet najbardziej wymagającym zleceniom. Wybierając nas, zyskujesz pewność, że Twoje dane są w dobrych rękach.