Merom to firma specjalizująca się w dostarczaniu nowoczesnych rozwiązań informatycznych dla sektora gastronomicznego. Oferujemy innowacyjny system sprzedażowy FLOW, który maksymalnie optymalizuje procesy sprzedażowe, zarówno w restauracjach,... barach, jak i sklepach. Nasze rozwiązania są dostosowane do indywidualnych potrzeb klientów, co pozwala na efektywne zarządzanie sprzedażą oraz kontrolę nad danymi. Dzięki intuicyjnemu interfejsowi i możliwości konfiguracji, system FLOW jest łatwy w obsłudze i dostępny na różnych urządzeniach, w tym tabletach i smartfonach.
W naszej ofercie znajdziesz również markowy sprzęt fiskalny, w tym kasy i drukarki fiskalne, które spełniają najnowsze wymagania prawne. Jako autoryzowany serwis wielu renomowanych producentów, zapewniamy kompleksową obsługę, w tym przeglądy gwarancyjne oraz serwis pogwarancyjny. Nasz zespół ekspertów jest gotowy, aby doradzić w doborze najlepszego sprzętu oraz rozwiązań, które wspierają rozwój Twojego biznesu.
Dzięki współpracy z nami, możesz liczyć na szybkie wsparcie oraz profesjonalną obsługę na każdym etapie działalności. Nasze doświadczenie oraz pozytywne opinie klientów są najlepszym dowodem na jakość świadczonych przez nas usług. Zapraszamy do kontaktu i skorzystania z naszej oferty.