Cześć! Mam na imię Alicja i jestem dyplomowanym dietetykiem oraz trenerem personalnym. Ukończyłam studia na Pomorskim Uniwersytecie Medycznym w Szczecinie oraz Uniwersytecie Medycznym im. Karola Marcinkowskiego w Poznaniu. Moje zainteresowania... koncentrują się na profilaktyce chorób oraz ich leczeniu poprzez odpowiednie żywienie. W mojej pracy kieruję się holistycznym podejściem do zdrowia, co sprawia, że mogę skutecznie wspierać moich klientów w dążeniu do ich celów zdrowotnych i sylwetkowych.
Oferuję różnorodne usługi dietetyczne, w tym konsultacje dietetyczne oraz psychodietetyczne, a także indywidualne jadłospisy dostosowane do potrzeb klientów. Współpraca ze mną to nie tylko dieta, ale także edukacja żywieniowa, która pozwala na świadome wybory żywieniowe. Moje podejście opiera się na dowodach naukowych, co zapewnia skuteczność i bezpieczeństwo proponowanych rozwiązań.
Dodatkowo, jako trener personalny, oferuję treningi zarówno stacjonarne w Poznaniu, jak i online. Moim celem jest pomoc w poprawie sylwetki oraz parametrów zdrowotnych, co osiągam poprzez indywidualne podejście do każdego klienta. Wspólnie możemy wprowadzić zmiany, które przyniosą długotrwałe efekty i poprawią jakość życia.