W MiBM Sp. z o.o. Sp. k. od kilkunastu lat specjalizujemy się w budowie maszyn oraz linii produkcyjnych. Nasza oferta obejmuje projektowanie, montaż i uruchamianie specjalistycznych maszyn, a także obróbkę skrawaniem i automatyzację procesów.... Zespół naszych ekspertów nieustannie poszukuje nowoczesnych rozwiązań, co pozwala nam na dostosowanie się do zmieniających się potrzeb rynku. Dzięki zaangażowaniu w realizację wizji klienta, zyskaliśmy ugruntowaną pozycję na rynku konstrukcyjnym.
Naszym priorytetem jest satysfakcja klienta, dlatego zapewniamy profesjonalną obsługę oraz terminowe dostarczanie usług. Wysoka jakość naszych produktów i usług jest dla nas kluczowa, a nasze działania opierają się na wartościach takich jak wiarygodność, kompetencje oraz ciągłe doskonalenie metod pracy. Posiadamy certyfikat ISO 9001:2015, co potwierdza nasze zaangażowanie w utrzymanie wysokich standardów jakości.
W ofercie znajdują się również usługi związane z obróbką CNC, w tym obróbka stali narzędziowej, metali nieżelaznych oraz tworzyw sztucznych. Dodatkowo, oferujemy projektowanie automatyki, co pozwala na poprawę efektywności linii produkcyjnych. Nasze laboratorium pomiarowe zapewnia kontrolę jakości produkowanych elementów, co jest niezbędne dla zachowania zgodności z wymaganiami klientów.