Reda Pieleszewo to nowoczesne osiedle mieszkaniowe, które łączy funkcjonalność z estetyką. Nasze mieszkania są zaprojektowane z myślą o komforcie mieszkańców, oferując przestronne i ustawne wnętrza. Każde mieszkanie ma osobne wejście oraz dostęp... do dużych tarasów, co zapewnia prywatność i wygodę. Osiedle znajduje się w doskonałej lokalizacji, zaledwie 3 minuty pieszo od stacji SKM, co ułatwia codzienne dojazdy do Trójmiasta.
Jako rodzinna firma deweloperska z Redy, stawiamy na jakość i detale. Nasze inwestycje charakteryzują się nowoczesną, energooszczędną architekturą oraz wysokiej klasy materiałami budowlanymi. W pobliżu osiedla znajdują się tereny zielone, lasy oraz szkoły, co czyni je idealnym miejscem dla rodzin. Oferujemy mieszkania o różnych metrażach, od 45 do 102 m2, co pozwala na dostosowanie wyboru do indywidualnych potrzeb klientów.
Nasze osiedle to nie tylko miejsce do życia, ale także przestrzeń, w której można cieszyć się bliskością natury i wygodą miejskiego życia. Zainwestuj w komfortowe mieszkanie w Redzie i dołącz do grona zadowolonych mieszkańców.