Miko to profesjonalna pomoc drogowa dostępna 24 godziny na dobę, 7 dni w tygodniu. Nasz zespół jest gotowy, aby szybko i skutecznie zareagować na wszelkie awarie, kolizje czy inne niespodziewane sytuacje na drodze. Oferujemy szeroki zakres usług,... w tym holowanie pojazdów, awaryjne uruchamianie, dowóz paliwa oraz pomoc na miejscu zdarzenia. Dzięki nowoczesnemu sprzętowi i doświadczeniu, możemy zapewnić niezawodną pomoc w każdej sytuacji, dbając o Twoje bezpieczeństwo i komfort.
Nasza pasja do pomocy drogowej sprawia, że działamy z pełnym zaangażowaniem. Zrozumienie potrzeb naszych klientów oraz szybka reakcja to kluczowe elementy naszej pracy. Jesteśmy dumni z ponad 2500 ukończonych zleceń oraz zaufania, jakim obdarzyło nas ponad 367 zadowolonych klientów w 2024 roku. Nasze usługi są dostępne nie tylko w Polsce, ale również w okolicznych krajach, co czyni naszą ofertę jeszcze bardziej atrakcyjną.
W Miko stawiamy na jakość i profesjonalizm. Nasi pracownicy to wykwalifikowani specjaliści, którzy potrafią poradzić sobie w każdej sytuacji. Dzięki mobilnym usługom mechanicznym oraz szybkiej pomocy na miejscu awarii, jesteśmy w stanie zaspokoić potrzeby nawet najbardziej wymagających klientów. Zadzwoń do nas, a przekonasz się, że pomoc drogowa może być szybka i skuteczna.