MIPAX to firma, która od 2003 roku specjalizuje się w kompleksowej obsłudze informatycznej dla firm oraz w zagadnieniach związanych z bezpieczeństwem systemów i sieci komputerowych. Nasze usługi obejmują wsparcie użytkowników, opiekę informatyczną... oraz serwis sprzętu komputerowego. Dzięki naszym działaniom, klienci mogą liczyć na stabilne i bezawaryjnie działające komputery oraz sprawne drukarki, co przekłada się na wyższą wydajność pracy i zadowolenie użytkowników.
W ramach outsourcingu informatycznego oferujemy projektowanie i wdrażanie systemów CRM, budowę oraz modernizację lokalnych sieci komputerowych, a także konfigurację i serwis sprzętu komputerowego. Nasze usługi są zgodne z normą ISO 27001, co zapewnia wysoki poziom bezpieczeństwa danych. Dodatkowo, oferujemy szkolenia dla pracowników oraz pomoc w wyborze odpowiedniego sprzętu i oprogramowania.
Podpisanie umowy serwisowej z MIPAX to gwarancja szybkiej reakcji w przypadku awarii oraz regularnej konserwacji sprzętu. Nasza oferta obejmuje również archiwizację danych oraz odzyskiwanie utraconych informacji. Dzięki stałej opiece serwisowej, klienci mogą skupić się na swojej działalności, mając pewność, że ich systemy informatyczne są w dobrych rękach.