Od 2008 roku MJC sp. z o.o. wspiera przedsiębiorstwa w pozyskiwaniu dotacji unijnych oraz w kompleksowym doradztwie biznesowym. Nasza firma zdobyła zaufanie wielu klientów, pomagając im w realizacji projektów, które przyczyniły się do zwiększenia... innowacyjności i rozwoju ich działalności. Dzięki naszemu doświadczeniu, pozyskaliśmy dofinansowania na ponad 500 milionów złotych, co potwierdza naszą skuteczność w branży.
Nasza oferta obejmuje analizę szans i ryzyk związanych z pozyskiwaniem funduszy, a także kompleksową obsługę w zakresie przetargów. Każdy klient może liczyć na indywidualne podejście oraz wsparcie dedykowanego doradcy, co zapewnia wysoką jakość świadczonych usług. Współpracujemy z zaufanymi partnerami, co pozwala nam oferować dodatkowe usługi, takie jak IT, marketing czy sprzedaż.
Zachęcamy do zapoznania się z naszymi case studies, które pokazują, jak skutecznie pomagamy firmom w pozyskiwaniu dotacji unijnych. Nasze doświadczenie obejmuje różnorodne branże, w tym przetwórstwo metali, produkcję spożywczą oraz technologie IT. Dzięki naszym usługom, przedsiębiorcy mogą wykorzystać potencjał funduszy unijnych dla rozwoju swoich firm.