MobiKlima to profesjonalny serwis klimatyzacji samochodowej, który działa w Kielcach. Nasza oferta obejmuje kompleksową obsługę klimatyzacji w pojazdach osobowych, w tym nowych, starych, elektrycznych i hybrydowych. Dzięki 20-letniemu... doświadczeniu w branży, jesteśmy w stanie szybko i skutecznie zdiagnozować oraz naprawić wszelkie usterki związane z klimatyzacją. Oferujemy różnorodne pakiety serwisowe, które dostosowane są do indywidualnych potrzeb klientów, a czas realizacji usługi wynosi średnio od 1 do 3 godzin.
W MobiKlima stawiamy na wygodę naszych klientów. Oferujemy mobilny serwis, co oznacza, że możemy dojechać do Ciebie na terenie Kielc, a także stacjonarną obsługę w Galerii ECHO. Nasze usługi obejmują m.in. dezynfekcję układu klimatyzacji, uzupełnianie czynnika chłodniczego oraz kontrolę szczelności systemu. Dzięki nowoczesnemu sprzętowi i fachowej wiedzy, jesteśmy w stanie zapewnić najwyższą jakość usług.
Zachęcamy do skorzystania z naszych usług, aby cieszyć się sprawną klimatyzacją przez cały rok. Nasze pakiety serwisowe są dostępne w atrakcyjnych cenach, a dodatkowo oferujemy różne metody odgrzybiania, w tym nowoczesne techniki z wykorzystaniem suchej pary. Dołącz do grona zadowolonych klientów MobiKlima i zadbaj o komfort w swoim samochodzie.