Witamy w serwisie Mobil-tech, gdzie oferujemy kompleksowe usługi naprawcze oraz tuningowe dla Twojego samochodu. Nasza pasja do motoryzacji sprawia, że podejmujemy się wszelkich modyfikacji, od chiptuningu po zaawansowane zmiany w silniku i... układzie wydechowym. Dzięki wieloletniemu doświadczeniu, nasze usługi są wykonywane szybko, sprawnie i z najwyższą precyzją, co zapewnia bezpieczeństwo i satysfakcję naszych klientów.
Nasza oferta obejmuje szeroki wachlarz usług, w tym swapy silników, modyfikacje mechaniczne i elektroniczne, a także instalację sportowych układów wydechowych ze stali nierdzewnej. Specjalizujemy się w tworzeniu tłumików przelotowych oraz komorowych, a także układów dolotowych i kolektorów wydechowych dostosowanych do różnych modeli samochodów. Każdy projekt traktujemy indywidualnie, co pozwala nam na osiągnięcie najlepszych rezultatów.
Dodatkowo, oferujemy pełną diagnostykę komputerową, która obejmuje wszystkie podzespoły pojazdu, w tym elektronikę i elektrykę. Nasze usługi obejmują również naprawę elektroniki w skrzyniach automatycznych oraz diagnostykę układów napędowych Haldex. Dzięki naszym specjalistom, Twoje auto zyska nową jakość i osiągi, które spełnią Twoje oczekiwania.