Warsztat samochodowy P'MIX MOTO PUNKT z siedzibą w Tychach to niezależny serwis, który od 1993 roku świadczy usługi naprawy i obsługi pojazdów. Nasz zespół składa się z wykwalifikowanych mechaników, którzy z pasją podchodzą do każdego zlecenia.... Oferujemy kompleksową obsługę samochodów osobowych i dostawczych, zapewniając wysoką jakość usług oraz dostęp do oryginalnych części zamiennych, szczególnie dla marki Ford, z którą współpracujemy jako oficjalny partner.
W naszym warsztacie przeprowadzamy różnorodne naprawy mechaniczne, w tym silników, zawieszenia oraz układów hamulcowych. Oferujemy również serwis klimatyzacji, diagnostykę komputerową oraz przeglądy techniczne. Dzięki nowoczesnym narzędziom diagnostycznym jesteśmy w stanie szybko zidentyfikować i usunąć usterki, co pozwala na efektywne zarządzanie czasem i kosztami napraw.
Nasza oferta obejmuje także usługi związane z wymianą opon, wyważaniem kół oraz geometrią zawieszenia. Dodatkowo, specjalizujemy się w car detailingu, co pozwala na przywrócenie blasku i zabezpieczenie pojazdów. Dzięki naszym staraniom, klienci mogą liczyć na fachową obsługę oraz konkurencyjne ceny, co sprawia, że chętnie wracają do nas z kolejnymi zleceniami.