Movestory to studio pilatesu w Poznaniu, które oferuje kompleksowe podejście do pracy z ciałem. Nasze zajęcia są skierowane do osób w każdym wieku i na każdym etapie sprawności. W Movestory wierzymy, że każdy ruch ma znaczenie, dlatego stawiamy na... jakość i bezpieczeństwo. Oferujemy pilates na matach oraz na reformerach, co pozwala na dostosowanie intensywności treningu do indywidualnych potrzeb uczestników. Nasze kameralne grupy umożliwiają instruktorkom poświęcenie uwagi każdemu uczestnikowi, co zwiększa efektywność ćwiczeń.
W Movestory pilates to nie tylko trening, ale także przestrzeń do relaksu i regeneracji. Estetyczne wnętrze oraz spokojna atmosfera sprzyjają koncentracji i wyciszeniu. Dzięki temu wiele osób traktuje nasze studio jako stały element swojego tygodnia. Regularne zajęcia pomagają w redukcji napięć, poprawiają elastyczność oraz stabilizację ciała. Pilates w Movestory to metoda, która łączy w sobie wzmacnianie, wydłużanie mięśni oraz regenerację, co czyni ją idealnym wyborem dla osób pragnących zadbać o swoje zdrowie i samopoczucie.
Nasze studio to miejsce, gdzie każdy może znaleźć coś dla siebie. Oferujemy różnorodne formy zajęć, które wspierają zarówno ciało, jak i umysł. Dzięki małym grupom, każdy uczestnik ma możliwość pracy w swoim tempie, co sprzyja lepszemu przyswajaniu technik i osiąganiu zamierzonych efektów.