Specjalizujemy się w mechanice samochodowej, oferując kompleksową obsługę układów hamulcowych oraz regenerację części samochodowych. Nasza oferta obejmuje naprawę zacisków hamulcowych do różnych typów pojazdów, w tym samochodów ciężarowych,... dostawczych, osobowych oraz maszyn budowlanych. Dzięki doświadczeniu naszego zespołu oraz nowoczesnemu sprzętowi, jesteśmy w stanie zapewnić wysoką jakość usług, co potwierdzają liczne pozytywne opinie naszych klientów.
W naszej ofercie znajdują się również usługi regeneracji innych elementów, takich jak przekładnie kierownicze, maglownice, sprężarki powietrza, cylinderki hamulcowe, turbosprężarki oraz pompy hamulcowe. Współpracujemy z renomowanymi producentami części, co pozwala nam na stosowanie oryginalnych komponentów, które gwarantują długotrwałą i niezawodną pracę. Oferujemy 12-miesięczną gwarancję na nasze usługi, co świadczy o naszym zaangażowaniu w jakość i satysfakcję klienta.
Nasza lokalizacja na ulicy Racławickiej w Mielcu zapewnia łatwy dostęp do naszych usług. Posiadamy również gotowe zregenerowane zaciski hamulcowe na magazynie, co pozwala na szybką realizację zamówień. W przypadku braku odpowiedniego zacisku, naprawiamy dostarczony przez klienta element, a wysyłka odbywa się w ciągu 24 lub 48 godzin. Zapraszamy do kontaktu i skorzystania z naszych usług.