Witamy w MT Serwis, gdzie oferujemy kompleksowe usługi mechaniki samochodowej oraz skup zużytych akumulatorów. Nasza firma działa na terenie Dolnego Śląska i Opolszczyzny, zapewniając profesjonalną obsługę w zakresie naprawy pojazdów osobowych i... dostawczych. Specjalizujemy się w mechanice, klimatyzacji, wulkanizacji oraz diagnostyce komputerowej. Dzięki naszemu doświadczeniu i zaawansowanemu sprzętowi, jesteśmy w stanie szybko i skutecznie zdiagnozować oraz naprawić wszelkie usterki w Twoim samochodzie.
Oferujemy również skup akumulatorów kwasowo-ołowiowych, w tym akumulatorów samochodowych, dostawczych oraz ciężarowych. Nasza usługa jest dostępna w wielu miastach, takich jak Wrocław, Opole, Brzeg, Nysa i wiele innych. Gwarantujemy uczciwe ceny oraz szybki odbiór akumulatorów z wyznaczonego przez klienta miejsca. Nasza firma dba o środowisko, dlatego wszystkie zebrane akumulatory są poddawane recyklingowi zgodnie z obowiązującymi przepisami.
W MT Serwis stawiamy na profesjonalizm i rzetelność. Nasz zespół składa się z wykwalifikowanych mechaników, którzy z pasją podchodzą do swojej pracy. Dzięki temu możemy zapewnić naszym klientom najwyższą jakość usług oraz satysfakcję z wykonanej pracy. Zapraszamy do kontaktu oraz odwiedzenia naszego serwisu w Grodkowie, gdzie chętnie pomożemy w każdej kwestii związanej z motoryzacją.