Każdy motocykl to osobna historia, a ja pomagam ją pokolorować. Moja pasja do motocykli trwa od lat, a dla mnie to coś więcej niż tylko hobby. Motocykle to piękne maszyny, które mają swoją duszę. Perfekcyjny wygląd jest niezwykle ważny, ponieważ... każdy rider, parkując swoją maszynę, z pewnością spojrzy na nią jeszcze raz. Łączę miłość do motocykli z drugą pasją – malowaniem i lakierowaniem.
Oferuję kompleksowy detailing z pełnym lakierowaniem, naprawę i renowację owiewek oraz proste naprawy eksploatacyjne, takie jak serwis zawieszenia, obsługa napędu, wymiana płynów czy demontaż i montaż części. Każdy motocykl, który trafia w moje ręce, traktuję z należytą starannością, dbając o to, by wyglądał i działał idealnie. Przywracam motocyklom dawny blask i oryginalny wygląd, a czasem nadaję im zupełnie nowy charakter.
Zachęcam do kontaktu w celu wyceny naprawy. Wystarczy wysłać wiadomość e-mail z dokładnym opisem problemu oraz zdjęciami, aby uzyskać szybką wycenę. Można również zadzwonić, a chętnie porozmawiam o tym, jak mogę pomóc. Pojedyncze owiewki można przesyłać, a ja odeślę gotowe. W razie potrzeby zlecę również kuriera w obie strony.