MTomczak to firma oferująca kompleksowe usługi elektryczne oraz informatyczne. Specjalizujemy się w instalacjach elektrycznych zarówno w nowo budowanych obiektach, jak i w modernizacji istniejących instalacji. Nasze podejście do pracy wyróżnia... staranność i dbałość o detale, co przekłada się na wysoką jakość świadczonych usług. Wykonujemy instalacje elektryczne, inteligentne domy, systemy automatyki oraz zabezpieczeń, a także instalacje odgromowe i oświetleniowe.
Nasza oferta obejmuje również serwis komputerów oraz tworzenie stron internetowych. Dzięki doświadczeniu i wiedzy naszych pracowników, jesteśmy w stanie sprostać różnorodnym wymaganiom klientów. Wykonujemy pomiary oraz dokumentację fotograficzną trasowania przewodów, co ułatwia przyszłe modernizacje i rozbudowy. Nasze usługi są dostosowane do indywidualnych potrzeb, co sprawia, że każdy projekt jest realizowany z pełnym zaangażowaniem.
Współpracujemy z wieloma klientami, zarówno indywidualnymi, jak i instytucjonalnymi, co potwierdzają liczne referencje. Nasze realizacje obejmują zarówno domy jednorodzinne, jak i obiekty komercyjne. Dzięki nowoczesnym technologiom i sprzętowi, zapewniamy bezpieczeństwo oraz efektywność energetyczną w każdym projekcie.