MY FIRST GYM w Szczecinie to wyjątkowe miejsce, które oferuje zajęcia gimnastyczne dla dzieci w różnym wieku, od 4 miesiąca życia do 16 lat. Nasze programy są dostosowane do potrzeb najmłodszych, a rodzice mają możliwość aktywnego uczestnictwa w... zajęciach. Wspólnie z dziećmi pracujemy nad wzmocnieniem układu ruchu, poprawą koordynacji oraz rozwijaniem umiejętności motorycznych. Nasze zajęcia są nie tylko formą aktywności fizycznej, ale także sposobem na rozwój społeczny i emocjonalny dzieci.
W ofercie znajdują się różnorodne grupy wiekowe, w tym zajęcia dla maluchów pod okiem rodziców, przedszkolaków oraz młodzieży. Każda z grup ma swoje unikalne cele, które pomagają w rozwoju fizycznym i psychicznym uczestników. Dzieci uczą się poprzez zabawę, co sprawia, że gimnastyka staje się dla nich przyjemnością. Nasz zespół składa się z doświadczonych instruktorów, którzy dbają o bezpieczeństwo i komfort wszystkich uczestników.
Oferujemy również indywidualne treningi, które pozwalają na jeszcze lepsze dostosowanie zajęć do potrzeb dziecka. Dzięki temu każde dziecko ma szansę odkryć swój potencjał i rozwijać umiejętności w sprzyjającym środowisku. Zachęcamy do skorzystania z bezpłatnych zajęć próbnych, aby przekonać się, jak wiele radości i korzyści niesie ze sobą gimnastyka.