Nasza firma, Nadwiślańska Spółka Mieszkaniowa Sp. z o.o., specjalizuje się w obrocie nieruchomościami, oferując kompleksowe usługi w zakresie wynajmu mieszkań oraz lokali użytkowych. Działamy na terenie takich miast jak Bieruń, Brzeszcze,
Chrzanów, Czechowice-Dziedzice, Jaworzno, Lędziny, Libiąż, Mysłowice, Sosnowiec, Trzebinia, Tychy oraz Wola. Dzięki naszemu doświadczeniu i profesjonalizmowi, zapewniamy szybkie i bezpieczne transakcje, które spełniają oczekiwania naszych klientów.
Oferujemy szeroki wybór mieszkań do wynajęcia, w tym kawalerki oraz lokale z większą liczbą pokoi. Nasze nieruchomości charakteryzują się różnorodnością lokalizacji oraz standardów, co pozwala na dopasowanie oferty do indywidualnych potrzeb klientów. Dodatkowo, świadczymy usługi zarządzania nieruchomościami, co sprawia, że jesteśmy kompleksowym partnerem w obrocie nieruchomościami.
W naszej ofercie znajduje się również Ośrodek Szkoleniowo-Wypoczynkowy w Zakopanem, który stanowi doskonałą okazję do relaksu oraz nauki. Jesteśmy otwarci na współpracę z osobami prywatnymi oraz firmami, które poszukują profesjonalnego wsparcia w zakresie wynajmu i zarządzania nieruchomościami. Zapraszamy do kontaktu i skorzystania z naszych usług.