NaprawiamyLaptopy.pl to profesjonalny serwis komputerowy z siedzibą w Poznaniu, który specjalizuje się w naprawie laptopów. Oferujemy szeroki zakres usług, w tym diagnostykę, wymianę matryc, dysków twardych, klawiatur oraz naprawy płyt głównych.
Nasza oferta skierowana jest zarówno do klientów indywidualnych, jak i firm, które potrzebują wsparcia w zakresie IT. Dzięki bezpłatnej diagnozie oraz gwarancji na wykonane usługi, możesz mieć pewność, że Twój sprzęt jest w dobrych rękach.
W przypadku problemów z laptopem, takich jak zbyt wysokie temperatury, brak obrazu czy uszkodzone gniazda, nasz zespół doświadczonych techników szybko zidentyfikuje usterkę i zaproponuje najlepsze rozwiązanie. Oferujemy również usługi modernizacji sprzętu, co pozwala na zwiększenie wydajności Twojego laptopa. Dodatkowo, zapewniamy dojazd do klienta na terenie Poznania, co czyni nasze usługi jeszcze bardziej dostępnymi.
Nasza firma wyróżnia się konkurencyjnymi cenami oraz elastycznym podejściem do potrzeb klientów. W przypadku większej liczby urządzeń do naprawy, istnieje możliwość negocjacji cen. Zapraszamy do skorzystania z naszych usług, aby przywrócić Twój laptop do pełnej sprawności.