P.H.U. NET S.C. to firma z Piekar Śląskich, która od 1994 roku specjalizuje się w serwisie oraz sprzedaży komputerów. Nasza działalność rozpoczęła się w czasach rewolucji komputerowej, co pozwoliło nam zdobyć cenne doświadczenie w branży.... Oferujemy kompleksową diagnostykę oraz lokalizację usterek, a także czyszczenie i konserwację sprzętu. W naszym serwisie zajmujemy się wymianą wyświetlaczy oraz klawiatur w laptopach, a także naprawą komputerów z uszkodzeniami mechanicznymi, po przepięciach i zalaniach.
W naszej ofercie znajdują się również usługi odzyskiwania danych oraz instalacji systemów i oprogramowania. Rozbudowujemy pamięć RAM, wymieniamy karty graficzne, procesory oraz twarde dyski. Oferujemy laptopy nowe, poleasingowe i używane, a także komputery PC montowane według specyfikacji klienta. Sprzedajemy podzespoły komputerowe, drukarki, skanery oraz osprzęt sieciowy, a wszystkie nasze produkty objęte są gwarancją.
Nasza firma stawia na jakość usług oraz zadowolenie klientów. Dzięki współpracy z renomowanymi dostawcami, zapewniamy wysoką jakość oferowanych produktów. Oferujemy atrakcyjne rabaty dla stałych klientów oraz wydłużony okres płatności. Jesteśmy płatnikami VAT, co dodatkowo podkreśla naszą profesjonalność i rzetelność w działaniu.