Netlibre sp. z o.o. to firma świadcząca usługi prawne dla sektora e-commerce oraz innych usług świadczonych drogą elektroniczną. Działamy od 2010 roku, a nasz zespół składa się z ekspertów z różnych dziedzin, w tym prawników, marketingowców oraz... specjalistów od technologii IT. Dzięki współpracy z ponad 8000 firm, zdobyliśmy liczne referencje i pozytywne opinie, co potwierdza naszą wiodącą pozycję na rynku usług prawnych.
Nasza oferta obejmuje kompleksową obsługę prawną e-biznesu, w tym tworzenie regulaminów dla sklepów internetowych oraz umów z partnerami. Nasi prawnicy specjalizują się w prawie handlu internetowego oraz ochronie praw konsumentów, co pozwala nam zapewnić naszym klientom pełne wsparcie w zakresie zgodności z przepisami prawa. Oferujemy również audyty regulaminów oraz polityki prywatności, co jest niezbędne dla bezpieczeństwa danych osobowych.
Dodatkowo, nasza firma angażuje się w edukację sprzedawców internetowych, oferując szkolenia oraz materiały informacyjne dotyczące ochrony danych osobowych i zgodności z RODO. Nasze usługi są dostosowane do potrzeb klientów, co sprawia, że jesteśmy partnerem, na którego można liczyć w trudnych sytuacjach prawnych. Zaufanie, jakim obdarzyło nas ponad 8000 klientów, jest najlepszym dowodem na naszą skuteczność i profesjonalizm.