NETSYSTEM to firma, która specjalizuje się w instalacji i projektowaniu systemów bezpieczeństwa, takich jak alarmy, monitoring wizyjny, kontrola dostępu oraz domofony. Naszym celem jest zapewnienie kompleksowego bezpieczeństwa dla klientów... indywidualnych oraz korporacyjnych. Działamy głównie na terenie Nowego Sącza oraz okolic, ale realizujemy zlecenia na terenie całej Polski. Dzięki współpracy z renomowanymi producentami, oferujemy rozwiązania o wysokiej efektywności i konkurencyjności.
W naszej ofercie znajduje się szeroki wachlarz systemów zabezpieczeń, które są dostosowane do indywidualnych potrzeb klientów. Nasz zespół techniczny, posiadający bogate doświadczenie, jest w stanie optymalnie dostosować charakter systemu alarmowego do wymagań stawianych przez klienta. Monitoring wizyjny, jako elektroniczny system zabezpieczeń, zwiększa poczucie bezpieczeństwa w domach i firmach, chroniąc dobra materialne przed kradzieżą i dewastacją.
Oferujemy również nowoczesne rozwiązania telekomunikacyjne, takie jak serwery i centrale telefoniczne, które są dedykowane dla biur i firm. Nasze systemy telekomunikacyjne przyczyniają się do obniżenia kosztów łączności, a elastyczna konstrukcja pozwala na łatwą rozbudowę. Dzięki naszym usługom, klienci mogą cieszyć się nie tylko bezpieczeństwem, ale także nowoczesnymi rozwiązaniami technologicznymi.