NexaIT oferuje kompleksowe usługi informatyczne, które wspierają firmy w codziennym działaniu oraz w rozwoju opartym na danych i automatyzacji. Nasza oferta obejmuje outsourcing IT, który zapewnia stabilne wsparcie w zakresie helpdesku,... administracji systemami oraz monitoringu. Dzięki naszym rozwiązaniom, Twoi pracownicy mogą skupić się na kluczowych zadaniach, a my zajmiemy się bieżącymi problemami technicznymi. Wdrażamy również nowoczesne rozwiązania AI, które pomagają w automatyzacji procesów i zwiększają efektywność działania firmy.
W ramach naszych usług realizujemy projekty takie jak migracje do chmury, konfiguracja sieci oraz wdrożenia systemów Microsoft 365 i Google Workspace. Każdy projekt prowadzimy w sposób uporządkowany, z jasno określonym zakresem i efektem końcowym. Nasze podejście do analityki biznesowej pozwala na tworzenie dashboardów i raportów, które wspierają podejmowanie decyzji. Automatyzujemy procesy raportowania, co umożliwia menedżerom stały dostęp do aktualnych informacji.
NexaIT to elastyczny dział IT na abonament, który dostosowuje się do potrzeb Twojej firmy. Oferujemy różnorodne pakiety cenowe, które rosną wraz z rozwojem Twojego biznesu. Dzięki nam, możesz korzystać z pełnej obsługi IT bez konieczności zatrudniania pełnoetatowego zespołu, co pozwala na znaczną oszczędność czasu i kosztów.