Nieruchomości Rębielak to biuro zajmujące się obrotem nieruchomościami, które oferuje kompleksową obsługę zarówno na rynku pierwotnym, jak i wtórnym. Specjalizujemy się w sprzedaży i wynajmie różnorodnych nieruchomości, w tym domów, mieszkań,
działek oraz lokali usługowych. Nasza misja to zapewnienie rzetelnej i profesjonalnej obsługi klienta, co przekłada się na bezpieczeństwo i sprawną realizację transakcji. Dzięki wieloletniemu doświadczeniu w branży, posiadamy doskonałą znajomość lokalnego rynku, co pozwala nam skutecznie doradzać naszym klientom.
Nasze usługi obejmują pełne zaangażowanie w proces sprzedaży lub wynajmu nieruchomości. Rozpoczynamy od szczegółowego zapoznania się z oczekiwaniami klienta, a następnie przechodzimy do prezentacji oferty oraz podpisania umowy pośrednictwa. Współpracujemy z doświadczonymi specjalistami, takimi jak rzeczoznawcy czy prawnicy, co zapewnia naszym klientom wsparcie na każdym etapie transakcji. Oferujemy również nowoczesne metody prezentacji nieruchomości, w tym zdjęcia 360° oraz filmy 4K.
Dzięki współpracy z bankami, pomagamy naszym klientom w uzyskaniu kredytów hipotecznych na korzystnych warunkach. Nasze oferty są dostępne na popularnych serwisach ogłoszeniowych, co zwiększa ich zasięg i dostępność. Jesteśmy dumni z wysokiego poziomu zadowolenia naszych klientów, co potwierdzają liczne udane transakcje oraz pozytywne opinie.