NIKOMAL to warsztat blacharsko-lakierniczy z Bydgoszczy, który od 1984 roku świadczy kompleksowe usługi naprawy samochodów. Specjalizujemy się w likwidacji szkód powypadkowych, oferując zarówno naprawy blacharskie, jak i lakiernicze. Nasza oferta... skierowana jest do wszystkich, którzy mieli kolizję drogową, niezależnie od tego, czy są sprawcami, czy poszkodowanymi. Dzięki wieloletniemu doświadczeniu oraz nowoczesnemu wyposażeniu, jesteśmy w stanie przywrócić Twój pojazd do stanu sprzed wypadku.
W naszym warsztacie wykonujemy szeroki zakres usług, w tym usuwanie wgnieceń, prostowanie karoserii oraz lakierowanie w kabinie bezpyłowej. Dbamy o każdy detal, co pozwala nam uzyskać doskonały efekt końcowy. Nasze zaawansowane narzędzia, takie jak rama naprawcza CAR-O-LINER oraz kabina lakiernicza WOLF, gwarantują wysoką jakość świadczonych usług. Oferujemy również holowanie pojazdów oraz samochody zastępcze, aby zapewnić naszym klientom komfort podczas naprawy.
Naszym celem jest zadowolenie klienta, dlatego dokładamy wszelkich starań, aby każdy samochód opuszczający nasz warsztat był w idealnym stanie. Współpracujemy z wszystkimi towarzystwami ubezpieczeniowymi, co sprawia, że proces likwidacji szkody jest dla Ciebie prosty i bezproblemowy. Zaufaj profesjonalistom i skorzystaj z naszych usług blacharsko-lakierniczych w Bydgoszczy.