Salon Nissan Fiałkowski to autoryzowany dealer marki Nissan, który znajduje się w Zielonej Górze. W naszej ofercie znajdziesz wszystkie dostępne modele Nissana, w tym nową Micrę, Ariyę, Juke'a, nowy Leaf, Qashqaia, X-Trail oraz samochody
dostawcze, takie jak Townstar i Interstar. Oferujemy zarówno nowe, jak i używane samochody, co pozwala naszym klientom na wybór pojazdu, który najlepiej odpowiada ich potrzebom.
Nasza firma stawia na jakość obsługi, dlatego prowadzimy serwis posprzedażowy na najwyższym poziomie. Zatrudniamy wykwalifikowanych mechaników, którzy dbają o każdy detal, zapewniając pełne zadowolenie naszych klientów. Oferujemy również oryginalne części Nissana w rozsądnych cenach, co sprawia, że jesteśmy kompleksowym punktem obsługi dla wszystkich właścicieli samochodów tej marki.
W salonie Nissan Fiałkowski możesz również skorzystać z jazdy próbnej, aby osobiście przekonać się o zaletach naszych modeli. Nasz zespół doradców jest zawsze gotowy, aby pomóc w wyborze odpowiedniego pojazdu oraz udzielić wszelkich informacji na temat dostępnych ofert i promocji. Zapraszamy do odwiedzenia naszego salonu i skorzystania z naszych usług.