Bezpieczeństwo twojej instalacji elektrycznej to nasz priorytet. Oferujemy kompleksowe usługi związane z instalacjami elektryczno-technicznymi, w tym montaż, budowę oraz przebudowę instalacji elektrycznych. Nasza oferta obejmuje również audyty... oraz pomiary instalacji fotowoltaicznych, co pozwala na optymalizację ich działania. Dzięki naszym usługom możesz mieć pewność, że twoje instalacje są zgodne z obowiązującymi normami i przepisami.
W zakresie magazynów energii, wykonujemy ich budowę oraz sprawdzanie zgodnie z wytycznymi SEP i UDT. Dodatkowo, zajmujemy się montażem stacji ładowania pojazdów elektrycznych, co jest niezbędne w dobie rosnącej popularności samochodów elektrycznych. Nasze usługi obejmują także pomiary i analizy wietrzności oraz montaż turbin wiatrowych do 50kW, co przyczynia się do zwiększenia efektywności energetycznej.
Ważnym elementem naszej działalności są badania termowizyjne, które pozwalają na prewencyjną kontrolę instalacji elektrycznych. Dzięki nim można wykryć luźne połączenia, uszkodzenia styków oraz przeciążone obwody, co znacząco zmniejsza ryzyko wystąpienia pożarów. Oferujemy również obowiązkowe 5-letnie pomiary instalacji elektrycznych, co jest zgodne z artykułem 62 Prawa Budowlanego.