Nasze biuro rachunkowe „NOTA” powstało w 2008 roku i od tego czasu świadczymy kompleksowe usługi księgowe w Olsztynie i Ornecie. Charakteryzujemy się wysoką jakością usług, terminowością oraz rzetelnością. Zdajemy sobie sprawę, jak ważny jest czas... naszych Klientów, dlatego oferujemy możliwość konsultacji zarówno w biurze, jak i zdalnie przez Internet czy telefon. Naszym celem jest zapewnienie pełnej obsługi księgowej, która pozwoli Klientom skupić się na prowadzeniu własnej działalności gospodarczej.
W ramach naszych usług oferujemy prowadzenie ksiąg przychodów i rozchodów, ksiąg handlowych oraz ryczałtów. Zajmujemy się również kadrami i płacami, co obejmuje naliczanie wynagrodzeń oraz sporządzanie umów o pracę i zlecenie. Nasze biuro zapewnia także pomoc w zakresie optymalizacji podatkowej oraz rozliczeń z Urzędem Skarbowym i ZUS. Dzięki naszym bezpłatnym konsultacjom, Klienci mogą uzyskać fachowe porady dotyczące prowadzenia działalności gospodarczej.
Dbamy o to, aby nasze usługi były dostępne w konkurencyjnych cenach, a ich jakość była na najwyższym poziomie. Oferujemy indywidualne podejście do każdego Klienta, co pozwala nam dostosować ofertę do jego potrzeb. Wierzymy, że wzajemny szacunek i zaufanie są kluczowe dla długotrwałej współpracy.