Nova Fala to wyjątkowe miejsce, które zapewnia komfortowy wypoczynek w malowniczej Łebie, zaledwie 200 metrów od piaszczystej plaży. Nasz obiekt oferuje różnorodne pokoje, w tym dwuosobowe, trzyosobowe oraz studia, które są idealne zarówno dla
par, jak i rodzin. Każdy pokój jest starannie urządzony, aby zapewnić gościom maksymalny komfort i relaks. W Nova Fala dbamy o to, aby każdy mógł poczuć się jak w domu, a nasza przyjazna obsługa zawsze służy pomocą.
Łeba to miejsce, które zachwyca o każdej porze roku. Wiosną można podziwiać budzącą się do życia przyrodę, a latem korzystać z uroków plaży i licznych atrakcji turystycznych. Miasto otoczone jest jeziorami i lasami, co czyni je idealnym miejscem dla miłośników aktywnego wypoczynku. Oferujemy wiele możliwości spędzania czasu, takich jak wędkowanie, jazda na rowerze, czy sporty wodne.
Dzięki unikalnemu mikroklimatowi, bogatemu w jod i sól, Łeba jest doskonałym miejscem na regenerację sił. Nasz obiekt jest idealną bazą wypadową do odkrywania lokalnych atrakcji, takich jak nowoczesny port jachtowy czy plaże pełne bursztynu. Zapraszamy do Nova Fala, gdzie każdy znajdzie coś dla siebie i spędzi niezapomniane chwile nad polskim morzem.