Nowa Osada to urokliwe miejsce położone nad Dunajcem, które idealnie nadaje się na rodzinny wypoczynek. Oferujemy sześć domków, z których każdy nosi imię jednego z naszych dzieci. Nasze domki są starannie zaprojektowane, aby zapewnić komfort i... przytulność, a ich wnętrza różnią się od siebie, co sprawia, że każdy z nich ma swój unikalny charakter. W otoczeniu górskich krajobrazów i szumu rzeki, goście mogą cieszyć się spokojem i bliskością natury.
W Nowej Osadzie każdy znajdzie coś dla siebie. Oferujemy liczne atrakcje, takie jak trasy rowerowe, szlaki piesze oraz możliwość uprawiania sportów wodnych. Nasza lokalizacja w pobliżu Pienin, Gorców i Beskidów sprawia, że jest to doskonała baza wypadowa do odkrywania piękna tutejszej przyrody. Dodatkowo, w okolicy znajdują się punkty widokowe oraz miejsca do grillowania, co sprzyja wspólnym wieczorom na świeżym powietrzu.
Zachęcamy do rezerwacji pobytu w Nowej Osadzie, gdzie każdy moment spędzony z rodziną lub przyjaciółmi stanie się niezapomnianym wspomnieniem. Nasze domki są całoroczne, co oznacza, że można z nich korzystać o każdej porze roku, zarówno latem, jak i zimą. Przyjedź i przekonaj się, jak wspaniale można spędzić czas w otoczeniu natury.