Nowatex to polski producent smyczy reklamowych, który działa na rynku od 1998 roku. Specjalizujemy się w produkcji smyczy jednostronnych, dwustronnych, double oraz breloków reklamowych. Nasza oferta obejmuje również smycze z nadrukiem sitodrukowym... oraz gładkie, co pozwala na dostosowanie produktów do indywidualnych potrzeb klientów. Dzięki wieloletniemu doświadczeniu i nowoczesnemu zapleczu produkcyjnemu, jesteśmy w stanie zrealizować zamówienia w ekspresowym tempie, nawet w ciągu 48 godzin.
W Nowatex stawiamy na jakość i elastyczność. Oferujemy atrakcyjne ceny oraz prosty proces zamawiania, który umożliwia łatwe określenie wymagań dotyczących smyczy. Klienci mogą skorzystać z naszego konfiguratora, który ułatwia wybór odpowiednich komponentów. Nasza obsługa klienta jest dostępna przez telefon oraz media społecznościowe, co zapewnia szybki i wygodny kontakt. Wizualizacja gotowego projektu jest wliczona w cenę zamówienia, co pozwala na pełną kontrolę nad finalnym produktem.
Nasze smycze reklamowe są idealnym rozwiązaniem dla agencji reklamowych, organizatorów targów, szkół, instytucji państwowych oraz firm różnej wielkości. Dzięki indywidualnemu podejściu do każdego klienta, jesteśmy w stanie dostarczyć produkty, które spełniają najwyższe standardy jakości. Współpraca z Nowatex to gwarancja satysfakcji oraz profesjonalizmu na każdym etapie realizacji zamówienia.