Centrum Medyczne Euromedica to sieć dziewięciu przychodni zlokalizowanych w Grudziądzu oraz na terenie powiatu grudziądzkiego, świeckiego i chełmińskiego. Nasza historia sięga 2001 roku, a przez blisko 20 lat zyskaliśmy zaufanie pacjentów, którzy... powierzają nam swoje zdrowie. Oferujemy szeroki wachlarz usług medycznych, w tym specjalistyczne poradnie oraz diagnostykę, co czyni nas jednym z wiodących ośrodków w regionie. Nasza kadra medyczna to wykwalifikowani specjaliści, którzy zapewniają opiekę na najwyższym poziomie.
W naszych placówkach dostępne są różnorodne usługi, w tym rehabilitacja, diagnostyka obrazowa oraz konsultacje specjalistyczne. Oferujemy również możliwość rejestracji online, co ułatwia dostęp do naszych usług. Nasze przychodnie są otwarte od poniedziałku do piątku, a niektóre z nich oferują wizyty prywatne w soboty. Dbamy o komfort naszych pacjentów, dlatego zapewniamy szybkie terminy wizyt oraz możliwość pobierania krwi w dogodnych godzinach.
Centrum Medyczne Euromedica to miejsce, gdzie pacjenci mogą liczyć na kompleksową opiekę zdrowotną. Nasze placówki są wyposażone w nowoczesny sprzęt, a personel medyczny regularnie podnosi swoje kwalifikacje, aby sprostać oczekiwaniom pacjentów. Jesteśmy przekonani, że zdrowie jest najważniejsze, dlatego stawiamy na jakość i dostępność naszych usług.