Odyseo to butikowa agencja marketingowa z Gdańska, specjalizująca się w kampaniach SEO, GEO oraz PPC. Naszym celem jest stabilny i długoterminowy wzrost dla Twojego biznesu. Dzięki holistycznemu podejściu do marketingu internetowego, projektujemy... kompleksowe strategie, które zwiększają widoczność Twojej strony oraz przyciągają kaloryczny ruch organiczny. Nasze doświadczenie w branży pozwala nam skutecznie walczyć z algorytmami wyszukiwarek, co przekłada się na realne zyski dla naszych klientów.
W Odyseo stawiamy na transparentność i partnerstwo. Każdy etap naszych działań jest dokładnie opisany w kosztorysie i harmonogramie, co daje naszym klientom pełną kontrolę nad wydatkami. Nasze kampanie są dostosowane do indywidualnych potrzeb, co pozwala na optymalizację działań i maksymalizację efektów. Z dumą informujemy, że nasza kampania SEO zdobyła 2. miejsce w kategorii Najlepsza kampania SEO podczas prestiżowego konkursu semKRK 2025 Awards.
Nasze usługi obejmują nie tylko SEO, ale także content marketing, link building oraz reklamy Google Ads. Dzięki naszym strategiom, klienci mogą liczyć na wzrost widoczności w odpowiedziach AI oraz zwiększenie liczby odwiedzin na stronie. Oferujemy również szczegółowe raporty, które pokazują efekty naszych działań oraz ich wpływ na zyski Twojego biznesu.