Arvika Data Recovery to firma specjalizująca się w odzyskiwaniu danych z różnych nośników, takich jak dyski twarde, karty pamięci, pendrive'y oraz telefony. Posiadamy własne laboratorium, co pozwala nam na szybkie i skuteczne odzyskiwanie danych... bez pośredników. Dzięki wieloletniemu doświadczeniu oraz nowoczesnym technologiom, jesteśmy w stanie przywrócić utracone pliki w wielu trudnych przypadkach, takich jak uszkodzenia fizyczne czy ataki wirusów.
Nasza oferta obejmuje odzyskiwanie danych z dysków HDD, SSD, macierzy RAID oraz NAS. Specjalizujemy się również w odzyskiwaniu danych z telefonów komórkowych, w tym kontaktów, zdjęć i wiadomości. W każdym przypadku zapewniamy pełną poufność oraz bezpieczeństwo danych, co jest dla nas priorytetem. Nasz zespół techniczny przeprowadza diagnostykę, wycenia usługę i przystępuje do profesjonalnego odzyskiwania danych, dbając o jak najszybszy powrót urządzenia do klienta.
Dzięki naszym badaniom technologicznym, jesteśmy zawsze na bieżąco z nowinkami w branży, co pozwala nam na skuteczne rozwiązywanie problemów związanych z utratą danych. Klienci cenią nas za profesjonalizm, szybkość działania oraz wysoką skuteczność odzyskiwania danych. Zapraszamy do skorzystania z naszych usług, aby przywrócić cenne informacje i wspomnienia.