OgrodyMeka to firma, która oferuje kompleksową obsługę ogrodów, obejmującą projektowanie, realizację oraz pielęgnację. Naszym celem jest stworzenie wymarzonego ogrodu, który będzie idealnie dopasowany do oczekiwań i marzeń naszych klientów.... Wierzymy, że każdy ogród powinien być unikalny, dlatego każda realizacja jest dostosowywana do indywidualnych potrzeb użytkowników. Nasze usługi obejmują projektowanie ogrodów przydomowych, aranżację zieleni w instytucjach oraz zagospodarowanie przestrzeni miejskich.
W ramach realizacji oferujemy zakładanie ogrodów od podstaw, rewitalizację istniejących przestrzeni oraz budowę systemów nawadniania. Nasze prace obejmują również tworzenie nawierzchni, tarasów, pergoli oraz małej architektury. Dzięki naszym doświadczeniu i pasji do ogrodnictwa, jesteśmy w stanie zrealizować nawet najbardziej wymagające projekty. Działamy głównie na terenie województwa Śląskiego, ale podejmujemy się również zleceń w całej Polsce.
Pielęgnacja ogrodów to kolejny ważny aspekt naszej działalności. Oferujemy profesjonalne usługi, takie jak przycinanie drzew i krzewów, nawożenie roślin oraz przygotowanie ogrodu do sezonu. Dzięki naszym abonamentowym usługom pielęgnacyjnym, klienci mogą cieszyć się pięknym ogrodem przez cały rok, bez konieczności samodzielnego dbania o jego stan.