Zawierasz umowę najmu okazjonalnego? Nasza firma, Najem Okazjonalny, oferuje profesjonalne usługi związane z podpisywaniem takich umów. Jako właściciele nieruchomości w Polsce, zapewniamy Najemcom możliwość zamieszkania w naszych lokalach w... przypadku eksmisji. Nasze oświadczenie o adresie jest kluczowym dokumentem, który potwierdza zgodę na zamieszkanie Najemcy w wynajmowanej nieruchomości.
Oferujemy różne formy oświadczenia, w tym PDF z kwalifikowanym podpisem elektronicznym oraz formę papierową z podpisem notarialnym. Koszt usługi wynosi 399 zł brutto, co jest jednorazową opłatą niezależnie od długości umowy czy liczby Najemców. Nasza firma działa na rynku od 2017 roku, wspierając Najemców, Wynajmujących oraz Agentów nieruchomości w bezpiecznym procesie najmu.
Dzięki naszemu doświadczeniu i wiedzy, pomagamy zrozumieć rynek najmu oraz edukujemy naszych klientów. Nasz zespół ekspertów jest zawsze gotowy, aby odpowiedzieć na wszelkie pytania i zapewnić wsparcie na każdym etapie procesu najmu. Wybierając nas, stawiasz na jakość i profesjonalizm w najmie okazjonalnym.