Quest Paliwa to firma z siedzibą w Piekoszowie, która od 2000 roku zajmuje się hurtową i detaliczną sprzedażą paliw płynnych oraz oleju grzewczego ekoterm. Dzięki współpracy z renomowanymi producentami, takimi jak PKN ORLEN S.A. i BP, firma... zapewnia dostęp do wysokiej jakości produktów. Quest Paliwa prowadzi sieć nowoczesnych stacji paliw oraz marketów budowlanych, oferując szeroki asortyment materiałów budowlanych i wykończeniowych. Zadowolenie klientów jest dla nas priorytetem, dlatego stawiamy na profesjonalną obsługę oraz terminowość dostaw.
Nasza oferta obejmuje również usługi transportowe, które zapewniają efektywną i bezpieczną dostawę paliw. Dzięki nowoczesnej flocie pojazdów, jesteśmy w stanie szybko i sprawnie realizować zamówienia. Dodatkowo, nasze stacje kontroli pojazdów oferują pełen zakres badań technicznych, co gwarantuje bezpieczeństwo użytkowników dróg. W ramach działalności inwestycyjnej rozwijamy projekty deweloperskie, oferując nowoczesne mieszkania i obiekty użytkowe o wysokim standardzie.
Quest Paliwa to firma, która łączy tradycję z nowoczesnością, a jej założyciele, bracia Robert i Stanisław Bartos, kontynuują rodzinne tradycje biznesowe. Nasza misja to nie tylko sprzedaż paliw, ale także budowanie długotrwałych relacji z klientami oraz dostarczanie im kompleksowych rozwiązań w zakresie paliw i materiałów budowlanych.