Old School of English to szkoła językowa, która działa z pasją i zaangażowaniem od 2015 roku. Specjalizujemy się w nauczaniu języka angielskiego i hiszpańskiego, korzystając z nowoczesnych metod oraz technologii. Nasz zespół składa się z... doświadczonych polskich nauczycieli oraz native speakerów, co zapewnia wysoką jakość nauczania. Dzięki naszym kursom, setki kursantów przełamały barierę stresu i zaczęły swobodnie komunikować się w obcym języku, osiągając znakomite wyniki na egzaminach.
Nasza oferta obejmuje różnorodne zajęcia, w tym kursy grupowe i indywidualne na każdym poziomie zaawansowania. Organizujemy również półkolonie z językiem angielskim, które są pełne atrakcji, takich jak spotkania z pasjonatami, zajęcia plastyczne, taneczne oraz wycieczki. Uczniowie mają okazję nie tylko uczyć się języka, ale także poznawać kulturę i tradycje krajów anglojęzycznych. W naszej szkole panuje przyjazna atmosfera, co sprawia, że nauka staje się przyjemnością.
Old School of English to miejsce, gdzie każdy znajdzie coś dla siebie. Nasze zajęcia są dostosowane do potrzeb uczniów, a ich różnorodność sprawia, że nikt nie będzie się nudził. Serdecznie zapraszamy do naszej siedziby w Szczecinku, gdzie z przyjemnością pomożemy w nauce języków obcych.