Reputacja, której zaufało ponad 1,4 miliona firm.
Stwórz własny profil

Open Europe Consulting

Projekty międzynarodowe, finansowanie i komunikacja międzykulturowa

Dane kontaktowe
Open Europe Consulting specjalizuje się w sześciu dziedzinach doradztwa, które wzajemnie się przenikają i uzupełniają:
- Internacjonalizacja i rozwój rynku w Europie Wschodniej, Środkowej i Południowo-Wschodniej
- Szkolenie i coaching personelu
- Eksport edukacji (szkolenia i dalsza edukacja)...

Dane kontaktowe

Customer focus

22 opinii na ProvenExpert.com

4,92 z 5
Rekomendacja
Andrea Mewaldt przeprowadziła zewnętrzną ocenę koordynowanego przez nas projektu UE. Była bardzo zaangażowana, otwarta, pomocna i miała ogromną wiedzę. Jej wiedza na temat fundacji i procesu składania wniosków pomaga nam również poza projektem i jesteśmy bardzo zadowoleni z dalszej współpracy z nią.
16.05.2024Anonimowo
Rekomendacja
Andrea Mewaldt (OEC) pracowała z nami za pośrednictwem Fundacji Renovabis w 2019 i 2020 roku w celu stworzenia strategii, która była pierwszą tego rodzaju w naszej organizacji. Współpraca z Andreą była bardzo wzbogacająca, profesjonalna i przyjemna. W swojej pracy Andrea wykazała się dużą empatią i bardzo szybko zapoznała się z tematem i środowiskiem. Kontynuujemy współpracę z panią Andreą w ramach trwającego projektu, który został zatwierdzony na podstawie opracowanej Strategii. Obecnie Andrea moderuje naszą Grupę Monitorującą, przenosząc naszą pracę na wysoce profesjonalny poziom. Wiedza i praktyczne doświadczenie zdobyte podczas spotkań z Andreą są bardzo przydatne dla nas wszystkich również w innych projektach.
Renáta Ocilková, Słowacka Konferencja Biskupów
01.04.2021Renáta O.
4,40 z 5
Dobra
Rekomendacja
Jesteśmy wdzięczni i czujemy się zaszczyceni, że mogliśmy współpracować z zespołem pani Mewaldt w OEC przy naszym projekcie w Albanii. Zarówno dla celów budowania potencjału, jak i monitorowania ewaluacji, OEC okazał się właściwym wyborem. Ich profesjonalizm i zaangażowanie zrobiły prawdziwą różnicę w naszej pracy i popieramy ich i sugerujemy ich wszystkim naszym kolegom i rówieśnikom na Bałkanach Zachodnich. Dr Arben Ramkaj , QBNFE Albania
01.04.2021Anonimowo
4,60 z 5
Rekomendacja
OEC i pani Mewaldt wnieśli do naszego projektu i naszego zespołu swoją wiedzę i doskonałe doświadczenie, współpracując z nami w bardzo konstruktywny sposób we wszystkich powiązanych procesach. Wykazali się dogłębnym zrozumieniem dynamiki w naszym regionie WB i pomogli nam dać z siebie wszystko. Z całego serca polecamy ich usługi naszym kolegom. Alba Cela, Dyrektor Wykonawczy, Albański Instytut Studiów Międzynarodowych (AIIS)
01.04.2021Alba C.
Rekomendacja
Zleciliśmy OEC zewnętrzną ocenę w 2020 roku i byliśmy bardzo zadowoleni z tego doświadczenia. Andrea i jej zespół byli bardzo profesjonalni i kompetentni, a także wnieśli odpowiednią wiedzę specjalistyczną, aby wzmocnić swoją wiedzę. Byliśmy również pod wrażeniem zdolności zespołu do dostosowywania się do zmieniających się sytuacji i współpracy z naszym zespołem w celu ciągłego uczenia się w trakcie procesu oceny. Komunikacja była płynna i oparta na współpracy, mimo że cała ocena była przeprowadzana zdalnie. Byliśmy również bardzo zadowoleni z ich umiejętności prowadzenia warsztatów. Andrea i jej zespół byli oddani zapewnieniu, że praca została wykonana na bardzo wysokim poziomie i chętnie podjęlibyśmy z nimi ponowną współpracę.
Fundacja Adyan, www.adyanfoundation.org
11.02.2021Anonimowo
4,78 z 5
Rekomendacja
W Pani Mewald znaleźliśmy bardzo otwartą i kompetentną osobę do kontaktu. Podczas osobistej wizyty w naszej firmie zapoznała się z naszą działalnością i zmotywowała nas do pracy nad tematem zrównoważonego rozwoju. Udzieliła nam dobrego wsparcia i ważnych wskazówek. Z niecierpliwością czekamy na kontynuację naszej współpracy z nią, którą uważamy za bardzo wzbogacającą.
Confiserie Michel, www.geniesserhaeuschen.de
24.05.2019Jochen M.
Rekomendacja
Open Europe Consulting (OEC) jest wysoce kompetentną i wszechstronną firmą konsultingową. Współpraca z dyrektorem zarządzającym, panią Andreą Mewaldt i jej zespołem jest zorientowana na cel, obiecująca i przyjemna. Zespół OEC posiada rozległą wiedzę specjalistyczną w różnych obszarach biznesowych i jest zawsze otwarty i przyjazny. Firma chętnie daje studentom możliwość zdobycia praktycznego doświadczenia w profesjonalnym środowisku, a tym samym poszerzenia swoich umiejętności i wiedzy. Zespół zapewnia indywidualne podejście, konstruktywną krytykę i wysoki poziom wiedzy specjalistycznej podczas pisania pracy dyplomowej, dzięki czemu studenci zawsze otrzymują doskonałe wsparcie podczas końcowego projektu.
21.05.2019Maria F.
Rekomendacja
Znakomite kompetencje, ogromna wiedza i pasja do kwestii społecznych charakteryzują doskonałą współpracę z zespołem OEC. Gorąco polecamy OEC w każdej sytuacji.
Open Europe Consulting
30.04.2019TERRE DES FEMMES - Menschenrechte für die Frau e. V.
4,96 z 5
Rekomendacja
Znam i cenię panią Andreę Mewaldt od wielu lat i uważam, że jej osobowość oraz świadczone przez nią usługi i wsparcie są wyjątkowe. Przyjazna, kompetentna i zawsze na bieżąco. Mogę ją polecić z czystym sumieniem. Ma bogatą wiedzę i doświadczenie oraz dobry zespół.
29.04.2019Anonimowo
Rekomendacja
Prezentacje pani Mewaldt są genialne: zapewnia szeroki przegląd złożonych zagadnień, dogłębną i inteligentną ocenę swoich tematów oraz przekazuje istotne aspekty praktyczne. Gorąco polecam!
25.04.2019Prof. Theresia W.
Rekomendacja
Moje osobiste doświadczenia z Open Europe Consulting były niezmiennie pozytywne. Od pierwszego spotkania, konsulting charakteryzował się niezwykłą wiedzą i kompetencjami. Z pasją i poświęceniem pomaga osiągnąć przełom w projekcie. Na szczególną uwagę zasługuje know-how pani Mewaldt w sektorze mobilności oraz jej doświadczenie z różnymi wnioskami o dofinansowanie do ministerstw federalnych. Wielkie dzięki za wszystko!
23.04.2019Anonimowo
Rekomendacja
Zawsze przystępny i dobrze przygotowany!
Open Europe Consulting
20.04.2019Mart K. (389 LinkedIn Kontakte)
Rekomendacja
OEC, oprócz wiedzy specjalistycznej, szczególnie zachwyca swoją gotowością do dostosowania się do kontekstu sytuacji i potrzeb konkretnej społeczności / grupy docelowej. Oprócz celu i wyników, sam proces jest ważną częścią i zapewnia możliwość uczenia się przez doświadczenie, a także pokonywania pewnych wyzwań. Dyrektor OEC jest profesjonalnym i kompetentnym ekspertem, ale także bardzo sympatyczną osobą z dużym zrozumieniem, życzliwością i otwartością na różnorodność.
19.04.2019Amir H.
Bardzo dziękujemy za zaangażowanie, drogi zespole Open Europe Consulting

Pani Mewaldt i Pani zespół są kompetentni, niezawodni i innowacyjni.
Z zaangażowaniem realizują zasady zrównoważonego rozwoju.
Chciałbym szczególnie podkreślić miłą, osobistą i przyjazną współpracę.

Dzięki naszemu systemowi HelfRecht wspieramy przedsiębiorców i średnie firmy.
Dlatego cenimy sobie współpracę z pragmatycznymi i skutecznymi partnerami biznesowymi, takimi jak Open Europe Consulting.

Volkmar Helfrecht
Zarząd HelfRecht AG
www.helfrecht.de
18.04.2019Anonimowo
4,65 z 5
Rekomendacja
Wiedza, umiejętności i prawdziwe zaangażowanie; Świetny, ukierunkowany na wpływ mediator i łącznik między i ponad "pudełkami" (kulturami, językami, tematami, stanowiskami); Wrażliwy na ludzi i procesy
18.04.2019Anonimowo
Rekomendacja
Open Europe Consulting przez lata wspierała i prowadziła nas w naszym innowacyjnym projekcie Patients@Heart, koncentrując się na integracji przewlekle chorych pracowników w miejscu pracy (międzynarodowa firma zatrudniająca 2800 pracowników w 3 lokalizacjach w Niemczech). Byli siłą napędową strategicznego wpływu na biznes. OEC bardzo nam pomógł w udowodnieniu, że projekty o wspólnej wartości są kluczem do zrozumienia dzisiejszego przywództwa. Zaangażowanie OEC ma swoją cenę, ale jest warte każdego grosza. Specjalne podziękowania dla pani Mewaldt za jej bardzo cenną wiedzę i wskazówki - oraz jej otwarte ucho na wszystko, czego potrzebowaliśmy i zdolność do dostarczania, kiedy tego potrzebowaliśmy. Dziękujemy!
18.04.2019Christian K.
1 Ocena na Google Maps

03.07.2021
Oceń teraz

Wiadomość do Open Europe Consulting

Proszę wypełnić oznaczone na czerwono pole.
Proszę wypełnić oznaczone na czerwono pole.
Nieprawidłowy adres e-mail
* Pola wymagane
Nieprawidłowe znaki. Możliwe są tylko cyfry i spacje.

Akceptuję politykę prywatności .

Wszystkie recenzje są subiektywnymi ocenami autorów  |  Właściciel profilu jest odpowiedzialny za zawartość tej strony  |   Profil aktywny od 11.04.2019  |  Ostatnia aktualizacja: 03.11.2025   |  Zgłoś profil

Większa przejrzystość i bezpieczeństwo w poszukiwaniu ekspertów

Autentyczne opinie klientów
Skorzystaj z doświadczeń innych klientów: uwierzytelnione opinie klientów na stronie ProvenExpert. com pomogą Ci wybrać usługodawcę lub firmę.
Przekonujące opinie klientów
Na stronie ProvenExpert oceniana jest całość działania usługodawcy lub firmy (np. obsługa klienta, doradztwo). Daje to szczegółowy przegląd jakości usług we wszystkich obszarach.
Niezależne opinie
ProvenExpert jest darmowy, niezależny i neutralny. Klienci wystawiają recenzje z własnej woli - ich opinie nie są na sprzedaż. Na treść recenzji nie można wpływać za pomocą pieniędzy ani w żaden inny sposób.

Dobra reputacja jest najlepszą reklamą na świecie!

85% wszystkich konsumentów ufa opiniom online w takim samym stopniu, jak osobistym rekomendacjom.

Korzystając z usług ProvenExpert postaw na najlepszą reklamę świata: głosy zadowolonych klientów.
Wytyczne dot.­oceniania  |  Gwarancja jakości  |  Polityka prywatności  |  Informacja prawna  © 2011 - 2025 Expert Systems GmbH